HBO studiekeuzemarkt voor VAVO-studenten

8 december 2016 was de eerste hbo studiekeuzemarkt bij VAVO Friesland College. Met flyers, workshops en ballonnen stonden wij, 6 stagiaires van MentorProgramma Friesland klaar om de VAVO-studenten te woord te staan. Er zijn enorm veel leuke gesprekken gevoerd en we hebben informatie gegeven over wat MentorProgramma Friesland allemaal doet en het enthousiasme was groot.

Andreas: “ Omdat het kleinschalig was maakte deze markt het persoonlijker. Je kon makkelijker het gesprek hierdoor met de studenten aangaan.”

Marc: “ De gezellige sfeer heeft bijgedragen dat er een leuke interactie was met ons en de studenten.”

Op deze hbo studiekeuzemarkt waren ook Stenden en NHL aanwezig om de VAVO-studenten te informeren over allerlei verschillende studies en boden ze workshops aan voor studenten die nog niet weten welke keuzes ze gaan maken. Wij als MentorProgramma hebben de studenten geïnformeerd over bedrijfsmentoring en studentmentoring en hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Er was een leuke intieme sfeer. Daarnaast was er een heerlijke verzorgde lunch zodat een ieder na afloop van de markt hiervan kon genieten. Op naar de volgende studiekeuzemarkt op 25 januari om 11.30 uur. Wij zijn er ook weer bij!

Miranda, Andreas, Marc, Kim, Margo, Hylke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s